Palkovice - Písek

28.09.2017 16:00

PALKOVICE - PÍSEK 3:0 (2:0)

 

Sestava: 

Smolík - Musil, Király., Vyvial T. - Strack (72'), Lesniak J. (78'), Huška, Merta R., Kocúr R. - Vrtný (86'), Svobodník

Náhradníci: Skurka T. (78'), Kusý (86'), Kozel (72')

Diváci: 60

 
Komentář Vlastimla Martínka
 

Ani třetí domácí zápas nezastihl domácí v nedbalkách.Od prvních minut bylo zřejmé,kdo bude mít blíže k zisku 3 mistrovských bodů.To potvrdil už v 9.minutě nejlepší střelec Palkovic Honza Vrtný,který obehrál stopera hostů a přízemní střelou k tyči otevřel skore utkání -1:0. Obdobná situace nastala i v 39.minutě,kdy si Honza Vrtný znovu  poradil s děravou obranou hostů a zvýšil na 2:0. Další šance Palkovic už v 1.poločase zůstaly nevyužity (opět Vrtný z ostrého úhlu trefil na brankové čáře obránce hostů).Hosté působili v 1.poločase dost zakřiknutě a nebyli pro domácí obranu žádnou hrozbou.

Druhý poločas začal ve znamení zvýšené aktivity hostujícího mužstva.Domácí Palkovice nedokázaly navázat na účinnou hru po stranách hřiště z 1.poločasu a hosté částečně přebrali iniciativy v utkání. Pomohla jim k tomu i přísně nařízená penalta v 60.minutě utkání, kterou ale bravůrním zákrokem zneškodnil domácí golman Pavel Smolík. Zjevnou snahu hostů o zkorigování nepříznivého výsledku definitívně zlomila třetí branka domácích,kdy po polovysokém centru Hušky doklepl míč do hostující branky Roman Kocúr - 3.:0.

 

Komentář trenéra domácích Petra Baumana:

S výsledkem a ziskem 3 bodů jsem samozřejmě spokojen.Výhra se zrodila v 1.poločase.kdy jsme soupeře  přehrávali a vytvářeli jsme si hodně brankových příležitostí.Dryhý poločas už nebyl podle mých představ,povolili jsme v útočné aktivitě.Částečnou omluvou může být,že už za dva dny nás čeká další mistrovské utkání s mužstvem Mostů. 

Další domácí zápas sehrají Palkovice už v sobotu 30.9. v 15.30 hodin.Soupeřem jim budou fotbalisté Mostů.