Bukovec - Palkovice

10.09.2017 16:00

BUKOVEC - PALKOVICE 1:4 (0:2)

Góly:
Musil 34',
Strack 36',
Strack 62',
Vrtný 64'

Základní sestava

Smolík - Musil, Merta R., Magera - Burda, Kocúr R.,Lesniak (46'), Svobodník, Strack - Kozel (85'), Vrtný

Nahrádníci:  Farský, Skurka T. (46'),  Vyvial T. (85')

Diváci: 160

Objektivní shrnutí Vlastimla Martínka:

Po několika letech půstu Palkovice vyhrály v Bukovci,a to na hřišti,které patří k nejméně oblíbeným v okrese Frýdek - Místek.

Dneší zápas byl příležitostí prokázat,že Palkovice nezapoměly vyhrávat i venku. Po prvním prohraném zápasu v Neborech a vyrovnaném, ale prohraném utkání v Nošovicích. Bez ztráty bodů se to dnes povedlo především proto,že hostujicí Palkovice byly kombinačně lepší a cílevědomější mužstvo.

Slavit úspěch jsme mohli i přesto,že domácí sázející na kontaktní fotbal plný osobních soubojů Palkovice nepřehrály. Hosté přesto, že opět chyběly některé opory (J.Merta,Huška,Kusý,Skalicky) vyjadřili svoji převahu herně a následně krásnou brankou ve 34. minutě F.Musila z trestňáku trefil šibenici domácí branky. Nováček v dresu Palkovic ( ještě letošní dorostenec ) Přemysl Strack ve 36. a 62,minutě dvěma brankami vlastně rozhodl o konečném výsledku.V 64.minutě se ještě trefil i Honza Vrtný,který přes zdravotní problémy nastoupil k utkání a byl jedním z jeho nejplatnějších hráčů.

Zasloužená výhra hostů přišla po kolektivním výkonu celého mužstva. Příslibem pro budoucnost jsou především výkony mladých fotbalistů Matěje Svobodníka,Romana Kocúra,Lukáše Magery, Přemysla Stracka a dalších.

 

Hodnocení utkání předsedou FO p.Josefa Bílka:

Jsem spokojen,přijeli jsme si dnes tady pro tři body a to se podařilo. Ale dnes už musíme myslet na příští domácí zápas s Baškou, ve kterém musíme dnes získané body potvrdit vítězstvím.A to nebude, při vědomí síly našeho příštího soupeře,vůbec jednoduchý úkol.